MP-POUM-Pineda-de-Mar-01MP-POUM-Pineda-de-Mar-02MP-POUM-Pineda-de-Mar-03MP-POUM-Pineda-de-Mar-04

DESCRIPCIÓ:

L’objectiu principal d’aquesta Modificació Puntual del Pla general d’ordenació urbanística en l’àmbit del polígon industrial Mas Roger és ajustar el marc urbanístic de l’edificació per tal que les naus industrials de llur zona puguin tenir activitat econòmica. Això ho aconseguim mitjançant:

  • Modificació de l’ordenació volumètrica.
  • Modificació dels usos admesos.
  • Quantificació dels increments de valor i de les cessions obligatòries.
  • Formulació d’un sistema de gestió que possibiliti l’execució del nou planejament de forma gradual.
  • Formulació d’un règim urbanístic transitori per a aquelles naus que per raons diverses no poden ser incloses en la MP.

 

PROMOTOR:

Ajuntament de Pineda de Mar

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Laura Termes, Mireia Salvans, Enric Vidal, Marta López (Arquitectes), Clara Alvau (Urbanista) i Anna Arjona, Marc Fenoy (Arquitectes tècnics).

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.