Projecte d'Urbanització Can Feu Gràcia SabadellProjecte d'Urbanització Can Feu Gràcia SabadellProjecte-Urbanització-Can-Feu-Gràcia-Sabadell-3

DESCRIPCIÓ:

EFAarquitectes, integrant de Grup Portes, ha estat adjudicatari del concurs de projectes pel contracte de serveis d’arquitectura referent al “Projecte de la Millora de l’Espai Urbà a Can Feu Gràcia de Sabadell” licitat per l’Ajuntament de Sabadell. En imatges, la proposta guanyadora de l’equip format per arquitectes, paisatgistes, urbanistes i enginyers.

 

L’objecte del contracte és el següent:

  • Redacció de l’avantprojecte i del Projecte bàsic i executiu, inclòs estudi de Seguretat i Salut i informe per a la campanya de geotècnia del Sector 1.
  • Redacció de l’estudi de mobilitat dels sectors del concurs.
  • Direcció facultativa d’obres del Sector 1.

La superfície de l’àmbit és 111.383 m².

 

PROMOTOR:

Ajuntament de Sabadell

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: UTE GRUP PORTES (EFAarquitectes; Alfa Polaris, SLP; Jàson Portell Garcia; Xavier Peradalta Tort; Leire Garaikoetxea Aizarna.

EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Laura Termes, Mireia Salvans, Enric Vidal, Marta López (Arquitectes), Clara Alvau (Urbanista) i Marc Fenoy, Anna Arjona (Arquitectes tècnics).

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.