taules-04.jpgentrada-01.jpgtaules-06.jpglunchandcoffee-01.jpgimg-9825.jpg

DESCRIPCIÓ:

EFAarquitectes creix i guanya una planta pis i una nova sala de reunions. La família creix i ens seguireu trobant a l’edifici del Carrer de Calderón, 194, Primer i Segon pis

El projecte tracta de la reforma integral per convertir un espai dividit en múltiples despatxos a un “Open Space”. Conservem la singularitat i l’esperit de l’espai per tal de reconvertir-lo a en múltiples llocs de treball.

La superfície de l’àmbit és de 150 m².

 

PROMOTOR:

EFAarquitectes

 

EQUIP:

EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Laura Termes, Mireia Salvans, Enric Vidal, Marta López (Arquitectes), Clara Alvau (Urbanista) i Marc Fenoy, Anna Arjona (Arquitecte tècnic).

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.