Reforma i rehabilitació a Sabadelluqmg3196.jpg270820170409000000cara.jpg11.jpg9.jpg

DESCRIPCIÓ:

Es tracta del projecte de rehabilitació d’un habitatge unifamiliar al qual se li realitza també una ampliació en planta baixa. El projecte tracta de l’actualització de l’ús habitatge pel que va ser destinat l’edifici origen. Adaptant la distribució a les necessitats dels temps actuals així com aquestes necessitats que el consumidor final necessita. Per fer això i, per a complir uns mínims paràmetres de seguretat i habitabilitat, es necessita la reconstrucció de l’estructura interna, de la qual es pot aprofitar l’envolvent (façanes, mitgeres, fonaments i soterrani) i la fonamentació.

 

PROMOTOR:

Privat

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAarquitectes Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Laura Termes (Arquitectes), Jonathan Navarro (Delineant), Clara Alvau (Urbanista) i Anna Arjona (Arquitecte tècnic).

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.