Modificació puntual del PGM a l’entorn del Parc del pou d’en Fèlix i regularització de la traça del carrer Nord i del carrer d’Àngel Guimerà (Esplugues de Llobregat, Barcelona)

Esplugues de Llobregat, actualment

DESCRIPCIÓ:

L’objecte de la modificació puntual de planejament és el de crear una nova peça de sistema d’equipament, clau 7b, per acollir l’ús sanitari-assistencial a l’entorn del Parc del Pou d’en Fèlix en relació amb el carrer d’Àngel
Guimerà. A la vegada, es regularitzarà l’actual traça viària del carrer Nou i el carrer Àngel Guimerà ajustant-se a la realitat existent.

La proposta concreta les següents accions:
● Incorporació de la clau 7b a l’entorn del Parc del Pou d’en Fèlix.
● Ajust de la qualificació de la clau 6b, espais lliures, i 5, sistema viari, reconeixent la realitat existent.

PROMOTOR:

Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Laura Termes, Mireia Salvans, Enric Vidal, Marta Garcés, Mireia Sanahuja (Arquitectes).

——————————–

EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.