Proposta guanyadora del Concurs de projectes de Sant Qurize del VallèsProposta guanyadora del Concurs de projectes de Sant Qurize del VallèsProposta guanyadora del Concurs de projectes de Sant Qurize del VallèsProposta guanyadora del Concurs de projectes de Sant Qurize del Vallès

DESCRIPCIÓ:

Guanyadors del Concurs en 2 fases del Concurs de projectes per a l’adjudicació del servei de redacció del Pla Especial Urbanístic Parc dels Torrents al municipi de Sant Quirze del Vallès. Aquest, una vegada el jurat ha valorat la nostra proposta com la més adequada, la nostra feina consisteix en la redacció  del Pla Especial Urbanístic del Parc de Torrents, en el marc de la regulació dels usos i activitats en l’àmbit dels torrents de Sant Quirze i els seus marges amb la finalitat de comptabilitzar la millora dels sistemes naturals i llur connectivitat, la correcta funció hidrogeomorfològica, la protecció enfront dels riscos hidrològics i la potenciació del seu ús social.

 

PROMOTOR:

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Mireia Salvans, Enric Vidal, Marta Garcés, Mireia Sanahuja, Sònia López (Arquitectes),  i Anna Arjona (Arquitecte tècnic).

Xavier Peradalta, Leire Garaikoetxea, Jàson Portell (arquitectes paisatgístics) i Xavier Font (enginyer CCP)

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinari d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció immobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.