Masia inclosa al Pla Especial del Catàleg de Castellví de RosanesMasia inclosa al Pla Especial del Catàleg de Castellví de RosanesMasia inclosa al Pla Especial del Catàleg de Castellví de Rosanes

DESCRIPCIÓ:

Redacció del Pla especial del Catàleg de masies, cases rurals i altres construccions en sòl no urbanitzable en el municipi de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat).

 

PROMOTOR:

Diputació de Barcelona

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Laura Termes, Mireia Salvans, Enric Vidal, Marta Lopez, Marta Garcés (Arquitectes), Clara Alvau (Urbanista) i Anna Arjona (Arquitecte tècnic).

 


EFAarquitectes, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.