Imatge renderitzada de l'edifici Llac Center de SabadellImatge renderitzada de l'edifici Llac Center de Sabadell
Projecte de Rehabilitació de l’Edifici Llac Center per a la reconversió a residència d’estudiants (Sabadell, Vallès Occidental)

Sabadell, actualment.

DESCRIPCIÓ:

EFAarquitectes s’encarrega de tot el procés per a convertir l’antic edifici anomenat “Llac Center” en una residència d’estudiants. Les tasques que desenvolupem en aquest edicici de dues torres situat en front del Parc de Catalunya de Sabadell són les següents:

  • La Modificació del Projecte Executiu.
  • La Direcció executiva de l’obra.
  • Treballs de Control de Qualitat.
  • Coordinació de Seguretat i Salut.

La superfície construïda total de la nostra actuació sobrepassa els 11.000 m².

 

PROMOTOR:

Privat

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Laura Termes, Mireia Salvans, Enric Vidal, Marta López (Arquitectes), Clara Alvau (Urbanista) i Marc Fenoy, Anna Arjona (Arquitectes tècnics).

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.