2-pleta-bolvir-ger-.jpg6-pleta-bolvi-ger.jpg3-pleta-bolvi-ger.jpg7-pleta-bolvi-ger.jpg9-pleta-bolvi-ger.jpg
Urbanització privada de 132 habitatges a Bolvir i Ger (La Cerdanya) (Pla Parcial Urbanístic Residencial a Bolvir, La Cerdanya)

Bolvir-GerAprovació definitiva juny 1995

PLA PARCIAL URBANÍSTIC RESIDENCIAL

Redacció del Pla parcial urbanístic del sector 32 de Bolvir i del sector 36 de Ger per l’ordenació del sòl amb 132 habitatges unifamiliars i plurifamiliars

 

PROMOTOR:

Foment de Cerdanya, SA

 

EQUIP REDACTOR: Eduard Fenoy i Palomas

COL·LABORADORS: Ramon Ribalta, Pep Puig, Josep Garrido i Vicens Serra

 


EFAarquitectes, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.