DESCRIPCIÓ:

EFAarquitectes s’encarrega del projecte d’edificació d’obra nova d’una casa unifamiliar a Valldoreix:

  • Projecte d’obra nova
  • La Direcció executiva de l’obra.
  • Treballs de Control de Qualitat.
  • Coordinació de Seguretat i Salut.

La superfície construïda total de la nova edificació és de 280 m². Es construirà 1 habitatge amb aparcament soterrat i 4 habitacions.

 

PROMOTOR:

Privat

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Enric Vidal, Marta Garces, Mireia Sanahuja, Andrea Garcia (Arquitectes)

 

EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.