Centre Comercial del Llac Center, SabadellCentre Comercial del Llac Center, Sabadell

DESCRIPCIÓ:

EFAarquitectes s’encarrega de la redacció del Projecte Bàsic i Executiu  del Centre Comercial de l’edifici Llac Center de Sabadell. El procés per a convertir l’antic edifici anomenat “Llac Center” en una residència d’estudiants. Les tasques que desenvolupem en aquesta part de l’edifici enfront del Parc de Catalunya de Sabadell són les següents:

  • Projecte d’Enderroc.
  • Projecte bàsic i executiu d’adequació i compartimentació d’edifici existent en locals

La superfície construïda total de la nostra actuació sobrepassa els 24.600 m².

 

PROMOTOR:

Privat

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Enric Vidal, Marta Garces, Andrea Garcia, Mireia Sanahuja (Arquitectes), Sònia Lopez (Estudiant) i Marc Fenoy (Arquitecte tècnic).

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinari d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.