1-pdf.jpg2-pdf.jpg3-pdf.jpg0212141349290000004.jpg5-pdf.jpg
Projecte de Reparcel·lació de la Fase 2 de la unitat d’actuació B del Barri del Bon Pastor de Barcelona (Reparcel·lació Cases Barates Barcelona)

Barcelona Aprovació Definitiva Juliol 2011

DESCRIPCIÓ:

Redacció del projecte de Delimitació poligonal i de Reparcel·lació de la fase 2 (amb 204 parcel·les), de la unitat d’actuació B del Polígon de les Cases Barates del Barri del Bon Pastor de Barcelona, que ha de permetre la regeneració del Barri. 

 

PROMOTOR:

Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Mireia Salvans, Marc Fenoy, Laura Termes (Arquitectes), Jonathan Navarro (Delineant) i Clara Alvau (Urbanista).

Urbamed SLP, Eduard Fenoy (Arquitecte), Jordi Panadès (Advocat).

 


EFAarquitectes, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.