0.png1.png2.png25.png3.png
Modificació puntual de les normes urbanístiques del Pla General d’Ordenació de Sant Quirze del Vallès (MP del PGO)

Sant Quirze del Vallès, 2.020

DESCRIPCIÓ:

L’objectiu de la modificació de les NNUU del PGO és aconseguir una major claredat d’aplicació de les normes urbanístiques, això passa per:

  • Modificar articles de la NNUU que regulen paràmetres relatius a l’edificació i a la situació relativa d’un ús o activitat de locals d’ús públic i que han generat dubtes en la seva aplicació al llarg del temps i que l’experiència ha demostrat que no estan prou ben regulades o que tenen algunes mancances.
  • Eliminar de les NNUU aspectes normatius que son objecte de regulació sectorial d’aplicació.

 

PROMOTOR:

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAarquitectes, Eduard Fenoy (Arquitecte), Mireia Salvans, Laura Termes, Marc Fenoy (Arquitectes).

 

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell.