arquitecto-urbanismo-barcelona-1.jpgarquitecto-urbanismo-barcelona-2.jpgarquitecto-urbanismo-barcelona-3.jpgarquitecto-urbanismo-barcelona-4.jpgarquitecto-urbanismo-barcelona-5.jpg
Modificació del Pla General Metropolità al sector de Prim a Barcelona (MP del PGM Barcelona)

Barcelona, Actualment

DESCRIPCIÓ:

La Modificació del PGM al Sector de Prim té com a objectiu una reordenació global d’aquest àmbit del districte de Sant Martí, barri de La Verneda i La Pau, proposant una ordenació permeable i integrada amb l’entorn amb un canvi de l’ús del sòl, en coherència amb el futur context urbà i les polítiques d’habitatge actuals.

L’operació que es planteja ha de mantenir el caràcter bàsicament residencial del planejament vigent, amb reserves de sol per equipaments i espais lliures en la proporció necessària per construir un teixit d’alta qualitat urbana inserit en un entorn de ciutat que ha de transformar-se en els propers anys, i que es concreta en el corredor ferroviari de la Sagrera–Sant Andreu, amb la creació d’una nova estació intermodal, i el Parc del Camí Comtal que s’ha d’urbanitzar sobre les lloses ferroviàries que resultin d’aquest.

Es vol crear un model de ciutat compacte i equipat, respectuós amb les preexistències i la memòria històrica del lloc, seguint criteris de sostenibilitat i complexitat, i donat l’alt percentatge d’habitatge protegit de tota mena previst, de cohesió social.

 

PROMOTOR:

Barcelona Sagrera Alta Velocitat

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Mireia Salvans, Marc Fenoy, Laura Termes (Arquitectes), Jonathan Navarro (Delineant) i Clara Alvau (Urbanista).

Leandro José Casero Marín (Arquitecte).

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell.