031019181734000000planta.jpeg031019181729000000doncurs.jpggeneral.jpgparc-margenat.jpg1112141710420000005.jpg

DESCRIPCIÓ:

El concurs consistia en Ordenar i Connectar la Ciutat i el Parc de Collserola a través de setze corredors verds i equipaments. Nosaltres varem participar amb la PORTA DE VALLVIDRERA i la varem guanyar sota el lema PORTA VIDRIERA.

 

PROMOTOR:

BIMSA

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: Urbamed SLP, Eduard Fenoy (arquitecte), Mireia Salvans i Laia Llonch (arquitectes).

COL·LABORADORS: Xavier Peradalta, Jàson Portell i Marc Teixidor (arquitectes), Xavier Font (enginyer CCP), Ole Thorson (consultor de mobilitat), Andreu Egido, Marc Fenoy i Pere Sànchez (estudiants d’Arquitectura).

 


EFAarquitectes, Arquitecte a Sabadell

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitecte, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell.