07102112241900000004.jpgfoto-liure.jpg2foto-libre.jpg13.jpgimg-8894.jpg

DESCRIPCIÓ:

El Teatre del Sol s’ha vist afectat per regressions estructurals i problemes de seguretat de l’edifici històric noucentista que l’han obligat a tancar les portes després de 33 anys al servei de la ciutat.

EFAarquitectes ha estat al costat del Teatre fent l’assessorament urbanístic i tècnic per tal de vetllar per la seguretat de l’edifici i de l’entorn. Hem adoptat mesures urgents que s’han dut a terme a l’interior i a la coberta de l’edifici, així com un projecte d’enderroc parcial, dictàmens estructurals i projecte de consolidació estructural.

Finalment, presentem propostes de futur per donar una nova vida a aquest edifici, tenint com a eix central el respecte a l’arquitectura noucentista i a la vida que ha donat a tots els sabadellencs i sabadellenques.

 

PROMOTOR:

Teatre del Sol

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Mireia Salvans, Marc Fenoy, Laura Termes (Arquitectes), Jonathan Navarro (Delineant) i Clara Alvau (Urbanista).

 


EFAarquitectes, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.