Façana Promoció Via Massagué 36 de SabadellVia Massagué 36 - Menjador - SabadellDetall Interior Promoció Via Massagué 36 de SabadellDetall Interior Promoció Via Massagué 36 de SabadellDetall Interior Promoció Via Massagué 36 de SabadellDetall Interior Promoció Via Massagué 36 de Sabadell
VIA DE MASSAGUÉ, 36

Sabadell, actualment

Pis Primera Planta

Espectacular pis de 98 m² situat al CENTRE de Sabadell, a 4 minuts dels Ferrocarrils i a 5 minuts de l´Ajuntament de Sabadell. Tots els serveis i comerços molt a prop.

Aquest pis de grans alçades es troba en un edifici patrimonial històric de gran valor al cor del centre de la ciutat en un carrer tranquil, disposa de dos bonics balcons amb una barana de ferro forjat amb tocs modernistes. El pis està compost per 3 habitacions àmplies, 2 banys i un ampli menjador sala d´estar amb grans portes exteriors connectades per un balcó que connecta les dues façanes. Disposa d’ascensor.

La previsió de lliurament de claus està prevista el primer trimestre del 2023.

PREU 340.000 €

 

Pis Segona Planta

Magnífic pis de 96 m² situat a ple CENTRE de Sabadell, a 4 minuts dels Ferrocarrils i a 5 minuts de l’Ajuntament de Sabadell. Tots els serveis i comerços ben a prop.

Aquest pis es troba en un edifici patrimonial històric de gran valor al bell mig del centre de la ciutat en un carrer tranquil, disposa de dos bonics balcons amb una barana de ferro forjat amb tocs modernistes . El pis està compost per 3 habitacions àmplies, dos banys i un ampli menjador-sala d’estar amb grans portes exteriors connectades per un balcó que connecta ambdues façanes. Disposa d’ascensor.

La previsió d’entrega de claus està prevista al primer trimestre de 2023.

PREU 330.000 €

 

Pis Tercera Planta

Pis d’obra nova de 65 m² situat a ple CENTRE de Sabadell, a 4 minuts dels Ferrocarrils i a 5 minuts de l’Ajuntament de Sabadell. Tots els serveis i comerços ben a prop.

Aquest pis es troba en un edifici patrimonial històric de gran valor al bell mig del centre de la ciutat en un carrer tranquil, disposa d’una àmplia terrassa de 20m² i de molta il·luminació natural. El pis està compost per 2 habitacions amb armaris encastats, 2 banys i menjador-estar que connecta amb la terrassa. L’ascensor arriba a la segona planta i, per tant, per accedir-hi s’ha de pujar 10 esgraons.

La previsió d’entrega de claus està prevista al quart trimestre de 2023.

PREU 230.000 €