EFAarquitectes i el Parc del Nord de SabadellEFAarquitectes i el Parc del Nord de SabadellEFAarquitectes i el Parc del Nord de SabadellEFAarquitectes i el Parc del Nord de SabadellEFAarquitectes i el Parc del Nord de Sabadell

DESCRIPCIÓ:

EFAarquitectes, en el marc del concurs per urbanitzar la primera fase del Parc del Nord, presenta la proposta CONNECTAR EL NORD, que queda finalista (segona posició).
El replanteig de les infrastructures, prioritzant el peató i la bici enfront el vehicle rodat, així com la nova xarxa de vials secundaris que permeten relacionar la ciutat-parc; el replanteix dels recursos hídrics així com la nova disposició paisatgística de la flora (i per tant, de la fauna) fan dels parc punts claus no només al nivell ciutat, sinó que a nivell d’ecosistema urbà.

 

PROMOTOR:

Ajuntament de Sabadell

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAarquitectes Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Laura Termes, Mireia Salvans, Enric Vidal, Marta López (Arquitectes), Clara Alvau (Urbanista) i Marc Fenoy, Anna Arjona (Arquitecte tècnic).

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.