Redactors del POUM de Sant Vicenç de Montalt, El MaresmeRedactors del POUM de Sant Vicenç de Montalt, El MaresmeRedactors del POUM de Sant Vicenç de Montalt, El MaresmeRedactors del POUM de Sant Vicenç de Montalt, El Maresme
Redactors del POUM de Sant Vicenç de Montalt (Maresme)

Sant Vicenç de Montalt, Actualment

DESCRIPCIÓ:

Adjudicataris de la Redacció del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Sant Vicenç de Montalt (Maresme).

 

PROMOTOR:

Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

 

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Laura Termes (Arquitectes), Clara Alvau (Urbanista) i Anna Arjona (Arquitecte tècnic).

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.