Rehabilitació integral Habitatge Centre de SabadellRehabilitació integral Habitatge Centre de SabadellRehabilitació integral Habitatge Centre de SabadellRehabilitació integral Habitatge Centre de SabadellRehabilitació integral Habitatge Centre de Sabadell

DESCRIPCIÓ:

EFAarquitectes s’encarrega del projecte de rehabilitació integral d’aquest habitatge en el què ens encarreguem del següent:

  • Llicència d’enderroc de 1 habitatge.
  • Llicència d’obra nova.
  • La Direcció executiva de l’obra.
  • Treballs de Control de Qualitat.
  • Coordinació de Seguretat i Salut.

La superfície construïda total de la nova edificació és de 270 m². Es construiran 1 habitatge amb una terrassa de 120 m2.

 

PROMOTOR:

Privat

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Enric Vidal, Marta Garces, Mireia Sanahuja, Andrea Garcia (Arquitectes)

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.