proj-reparcellacio-pe5_pagina_2.jpgproj-reparcellacio-pe5-pagina-1.jpgproj-reparcellacio-pe5-pagina-6.jpgproj-reparcellacio-pe5-pagina-3.jpgproj-reparcellacio-pe5-pagina-4.jpg
Projecte de Reparcel·lació- Reparcel·lació voluntària del Pla de Millora Urbana (PE5) de Baqueira (Reparcel·lació Baqueira, Val d’aran)

Baqueira (Naut Aran) Aprovat definitivament 2014

DESCRIPCIÓ:

Redacció del projecte de reparcel·lació de la del polígon d’actuació PE5 de Baqueira, amb una superfície d’àmbit de 65.345,00 m²

 

PROMOTOR/ CLIENT:

Privat

 

EQUIP REDACTOR:

Eduard Fenoy (arquitecte), Rafael Jimenez (advocat)

 

——————————–

 

EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

 

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

 

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.