20211202_100752.jpgp03-p2.jpgp04-p2.jpg20220427-nova-cuina-unnamed-space-34.png20220427-nova-cuina-unnamed-space-33.png
Projecte de Rehabilitació d’edifici patrimonial i venda de 2 habitatges a Via Massagué, 36, de Sabadell

Sabadell, actualment

DESCRIPCIÓ:

Projecte de Rehabilitació d’edifici patrimonial i venda de dos habitatges.

Aquest projecte comprèn la rehabilitació d’interiors i exteriors d’aquest edifici plurifamiliar existent, remodelació dels espais interiors i compliment de l’eficiència energètica, instal·lació d’un ascensor a la part comuna de l’edifici i a la posterior comercialització de tres finques.

 

Aquestes finques tenen les característiques següents:

  • Planta Baixa: ampli local comercial de 120 m², dels quals 80 m² es troben en planta baixa i 40 m² en planta soterrada.
  • Planta Primera: pis de 98 m² construïts format per tres habitacions i dues cambres de bany, amb una àmplia sala d’estar integrada amb la cuina.
  • Planta Segona: pis de 96 m² construïts format per tres habitacions i dues cambres de bany, amb una àmplia sala d’estar integrada amb la cuina.

El local comercial es troba en lloguer.

 

Els preus dels habitatges són a partir de 330.000 € (impostos no inclosos).

 

PROMOTOR:

Fenoy&Garriga, SL

 

EQUIP:

EQUIP REDACTOR: EFAARQUITECTES: equip de tècnics integrats al despatx.

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.