whatsapp-image-2019-10-03-at-185743.jpegwhatsapp-image-2019-10-03-at-185743-3.jpegwhatsapp-image-2019-10-03-at-185743-1.jpegwhatsapp-image-2019-10-03-at-185743-2.jpegcomparativa.jpg
Redacció del projecte de conversió d’equipament públic municipal a habitatge dotacional a Ullastrell (Vallès Occidental)

Ullastrell 2017

DESCRIPCIÓ:

EFAarquitectes s’encarrega del projecte per a convertir un equipament municipal en desús a habitatges dotacionals. El projecte inclou certificats, cèdules i legalitzacions pertinents.

 

Conservant l’estructura i tot l’envolvent actual, el projecte condiciona els espais d’aula per a convertir-se en habitatge i els grans espais de relació, tant necessaris a les escoles, nous espais d’ús comú.

La superfície de l’àmbit és 317 m² construïts, dels quals, en surten 3 habitatges.

 

PROMOTOR:

Ajuntament d’Ullastrell

 

EQUIP:

EFAARQUITECTES Eduard Fenoy (Arquitecte urbanista), Marc Fenoy, Laura Termes, Mireia Salvans, Enric Vidal, Marta López (Arquitectes), Clara Alvau (Urbanista) i Marc Fenoy, Anna Arjona (Arquitecte tècnic).

 


EFAARQUITECTES, Arquitectes a Sabadell i Barcelona

 

EFAarquitectes és un despatx d’arquitectura i urbanisme de Sabadell (Vallès Occidental) format per un equip multidisciplinar d’arquitectes i professionals amb àmplia experiència, dedicats a l’urbanisme, paisatgisme, arquitectura i rehabilitació/reformes. EFAarquitectes (Eduard Fenoy i Associats, SLP) trobarà la millor solució a la gestió urbanística, la promoció inmobiliària d’obra nova, la rehabilitació, l’edificació i les petites i grans reformes d’immobles a Sabadell i a nivell nacional. Contacta’ns i t’informem sense compromís.

 

Keywords: Sabadell arquitecte, arquitectes, EFAarquitectes, Eduard Fenoy i Associats, SLP, arquitectura Sabadell, urbanisme Sabadell, arquitectes Sabadell, reforma arquitectes Sabadell, urbanisme Barcelona.